Autosalon Brussel 2020: Peugeot line-up

Autosalon Brussel 2020: Peugeot line-upPeugeot zet tijdens het Autosalon van Brussel haar gloednieuw koningspaar 208 en 2008 (inclusief elektrische uitvoeringen) in de kijker.

In Paleis 3 kan je tijdens het Autosalon de Peugeot plug-in hybride modellen terugvinden in de vorm van een 3008, 5008 en 508, van die laatste staat er met de 508 Sport Engineered zelfs een (strakke!) voorbode van een sportief plug-in hybridemodel.

Toch het zal vooral draaien om de compacte (succes)modellen van het populaire Franse automerk. De 208 stadswagen en diens zuiver elektrische evenknie staan intussen in de showrooms, op de Heizel kan je de technisch gerelateerde 2008 crossover in Europese première ontdekken. Ook hiervan is er een elektrische variant die eveneens 136 pk sterk is en 310 km ver geraakt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...