Autosalon Brussel 2020: Fiat line-up

Officieel: Fiat 500X Sport (2019)Fiat brengt een heleboel speciale uitvoeringen mee naar het Autosalon van Brussel 2020.

In Paleis 7 presenteert Fiat haar kleurrijke gamma en voorziet van bijna elk model een speciale uitvoering voor. Zo kan je opteren voor de blitse Sport uitvoering van de Tipo, 500X en 500L met (niet geheel verwonderlijk) sportieve accenten zoals dubbele uitlaat, grote velgen en een straffere ophanging. Motorisch bespeuren we geen wijzigingen.

De 500, 500L en 500X zijn ook beschikbaar als Club Edizione met stijlvolle details en een interessante prijs/uitrusting-verhouding. Met het Tipo “More” aanbod kan je dan weer kiezen voor directe packs aan de concurrerende prijs van 500 euro. De compacte doch functionele Fiat Panda staat hier in de Waze versie waarbij de opgefriste vormgeving aangevuld worden met doordachte smartphone integratie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...