Officieel: Nissan N-TEC special edition van de Micra, Qashqai en X-Trail (2020)

Officieel: Nissan N-TEC special edition van de Micra, Qashqai en X-Trail (2020)Nissan lanceert rijkelijk uitgeruste N-TEC uitvoerigen van de Micra, Qashqai en X-Trail.

Op het Autosalon van Brussel trapt Nissan het nieuwe jaar stijlvol af met de introductie van luxueuze N-TEC versies van de populaire Micra stadswagen, Qashqai crossover en X-Trail SUV. De gelimiteerde N-TEC uitvoeringen weten zich te onderscheiden met hun onderscheidende designelementen en hoogwaardige technologie aldus de Japanse autobouwer die hiermee hun gamma mooi in de kijker kan zetten.

De Qashqai N-TEC doet het met zwarte 19” lichtmetalen velgen en koplampen aan de buitenzijde, binnenin kozen ze eveneens voor een zwarte interieurafwerking. De handige ProPilot rijhulp en parkeerhulp behoren tot de basisuitrusting net zoals het moderne NissanConnect infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto ondersteuning.

De grotere X-Trail komt desgewenst met vijf of zeven zitplaatsen en met voor- of vierwielaandrijving, rondom de N-TEC special edition vinden we stoere 18” lichtmetalen velgen, zwarte accenten en een unieke V-Motion grille. ProPILOT is aanwezig in combinatie met een automatische transmissie als aanvulling op het Safety Shield pack dat de inzittenden tegen diverse soorten onheil wil/zal beschermen.

Last but not least is er een sinistere N-TEC uitvoering (inclusief zwarte interieur/exterieuraccenten en 17” velgen) van de recent opgefriste Micra. Het NissanConnect infotainmentsysteem levert de nodige gebruiksgemak net zoals de parkeersensoren en Intelligent Emergency Braking noodremhulp.

Deze N-TEC’s zijn – samen met de nieuwe Juke – dé blikvangers van Nissan op het 98ste Autosalon van Brussel al kan je ze vanaf nu ook gewoon bestellen bij de lokale concessiehouder. De prijzen beginnen bij 19.290 euro voor de Micra, 31.690 euro voor de Qashqai en 34.210 euro voor de X-Trail.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...