Autosalon Brussel 2020: Jeep line-up

Jeep Renegade en Compass krijgen plug-in hybride benzinemotor.Ontdek in avant-première de Renegade en Compass plug-in motorisaties van Jeep op het Autosalon van Brussel 2020.

Naast het stoere/avontuurlijke gamma met de Cherokee, Grand Cherokee en Wrangler is het 98ste Autosalon van Brussel voor Jeep de perfecte aangelegenheid om haar toekomstige plug-in hybride (PHEV) modellen te presteren. Zowel de compacte Renegade PHEV als Compass PHEV rekenen op de 1.3-liter FireFly benzinemotor die elektrohulp krijgt, goed voor 190 pk tot 240 pk, een 0-100 tijd van 7 seconden en een CO2 uitstoot van minder dan 50 g/km.

Op termijn zal ook de iconische Wrangler offroader beschikbaar worden met een zuinige en vooral milieuvriendelijke plug-in hybride aandrijflijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...