Autosalon Brussel 2020: Land Rover + Range Rover line-up

Autosalon Brussel 2020: Land Rover + Range Rover line-upMet enerzijds de magische Defender en anderzijds de milieuvriendelijke plug-in hybrides voor de Evoque en Discovery Sport trekt Land Rover de aandacht naar zich toe op het Autosalon van Brussel 2020!

Na meer dan een halve eeuw hebben we nu een gloednieuwe Land Rover Defender die zowel in 90 als 110 koetswerkvorm (lees: korte en lange versie) op de Autosalon stand in Paleis 4 staat te pronken. Hopelijk nog steeds als dé aangewezen keuze om gelijk welk avontuur te overwinnen met een ongeëvenaard comfortgehalte.

Iets minder avontuurlijk maar wel zuiniger/milieuvriendelijker is de gloednieuwe plug-in hybride techniek voor de Land Rover Discovery Sport en de technisch gerelateerde Range Rover Evoque. Die laatste was vorig jaar nog één van dé nieuwigheden in Brussel, nu pronkt de Britse autoconstructeur met een gloednieuwe combinatie van de 1.5-liter Ingenium driecilinder, elektromotor en moderne batterijpack. Meer details volgen later!

Voor de blitse Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic moet je richting Paleis 1 bij de Dream Cars die een riante brok luxe en comfort combineren met een 550 pk sterke 5.0-liter V8!

Land Rover + Range Rover line-up
Land Rover Defender 90 D240 Base
Land Rover Defender 110 P400 X
Land Rover Defender 110 P400 X
Land Rover Defender 110 P400 First Edition

Land Rover Discovery Sport D150
Land Rover Discovery Sport P200 S
Land Rover Discovery SDV6 SE 3.0D 306 pk

Range Rover Evoque P300 R-Dynamic SE
Range Rover Evoque P200 S

Range Rover Velar P250 R-Dynamic S
Range Rover Sport D249 HSE Dynamic
Range Rover D275 Vogue

Dream Cars (Paleis 1): Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...