Video: Kimi Raikkonen ontdekt Monaco in de Alfa Romeo Stelvio (2020)

Video: Kimi Raikonnen ontdek Monaco in de Alfa Romeo Stelvio (2020)“Sorry, it’s my first time in Monaco”.

Ter promotie van haar opgefriste Stelvio SUV kan (lees: mag) Alfa Romeo terugvallen op de getalenteerde piloten van haar F1 Racing Team. Giovinazzi komt misschien later nog eens terug maar nu is Kimi Raikkonen de ster van het witte doek. In een Anodizzato Blue Stelvio neemt hij ons mee in een toeristische rondrit in het Prinsendom onder Nice. Daarbij schuwt The Iceman, winnaar van de F1 Monaco in 2015, de nodige humor niet!

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 210 pk!
Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Quadrifoglio 510 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...