Autosalon Brussel 2020: Skoda line-up

Autosalon Brussel 2020: Skoda line-upHet Autosalon van Brussel 2020 is de perfecte aangelegenheid om kennis te maken met de gloednieuwe Skoda Octavia!

Skoda viert dit jaar zijn 125ste verjaardag en start de festiviteiten op het 98ste Autosalon van Brussel met diverse nieuwigheden op haar 1.000 m2 grote stand in Paleis 11. Zo maken de Kamiq, Superb iV plug-in hybride, blitse Kamiq/Scala Monte Carlo uitvoeringen en zuiver elektrische (en zeer compacte!) Citigo-e iV hun Belgische introductie al gaat de aandacht vermoedelijk grotendeels naar de vierde generatie Octavia.

Wat de Golf is voor Volkswagen is de Octavia voor Skoda: oerdegelijk op alle vlakken. In zijn volledig vernieuwde vorm krijgt de praktische Tsjech ondermeer een frisse vormgeving mee naast extra uitrusting op vlak van connectiviteit, rijhulp en veiligheid. Naar goede gewoonte zowel te verkrijgen als berline en (populaire) Combi break. Motorisch starten we met de TSI/TDI klassiekers maar na verloop van tijd zal er ook een Octavia iV plug-in hybride bijkomen net zoals een sportieve Octavia RS en avontuurlijke Octavia Scout afgeleide.

In januari staat de Skoda Octavia op de Heizel, tegen de zomer moeten de eerste leveringen een feit zijn.

Line-up Skoda @ Autosalon 2020
Skoda Citigo-e iV

Skoda Fabia
Skoda Fabia Combi

Skoda Octavia G-TEC (CNG)
Skoda Octavia Combi G-TEC (CNG)

Skoda Scala
Skoda Scala Monte Carlo

Skoda Kamiq
Skoda Kamiq Monte Carlo
Skoda Kamiq “Lotto Soudal”

Skoda Karoq
Skoda Karoq Sportline

Skoda Octavia (wereldpremière)
Skoda Octavia Combi (wereldpremière)

Skoda Superb iV
Skoda Superb Combi

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...