Autosalon Brussel 2020: Jaguar line-up

Officieel: Jaguar F-Type (2019)De vernieuwde Jaguar F-Type sportwagen krijgen wel in wereldpremière te zien op het Autosalon van Brussel.

De knappe F-Type draait al mee sinds 2013 waardoor het (hoog) tijd is voor een doorgedreven update (MY21) en die zien we voor het eerst op het Autosalon van Brussel 2020. Nog steeds voorzien van een sexy lijnenspel maar vanaf heden ook voorzien van moderne connectiviteit, rijhulp en veiligheidsmiddelen. De 3.0-liter V6 werd geschrapt en in ruil kregen we een extra 5.0-liter V8.

Met de zuiver elektrische I-Pace heeft Jaguar in tussen de nodige EV ervaring (en onderscheidingen) opgedaan waardoor we reikhalzend kunnen uitkijken naar de gloednieuwe XJ limousine die eveneens een zuiver elektrische aandrijflijn zal meekrijgen. Maar daarvoor is het in januari nog wat te vroeg, wél prijkt er een Formule E racewagen op de stand in Paleis 6. En wie tot bij de Dream Cars in Paleis 1 geraakt kan de I-Pace eTROPHY raceversie aanschouwen!

Minder extravagant of vooruitstrevend zijn de E-Pace, F-Pace, XF’s en XE die vandaag de dag een groot deel van de Jaguar verkoop op zich nemen. De F-Pace SVR zal vermoedelijk geen verkoopstopper worden gezien het prijskaartje van minimaal 101.150 euro, de 550 pk sterke V8 levert wél de nodige prestaties. Inclusief heerlijke soundtrack.

Line-up Jaguar @ Autosalon 2020
Jaguar F-Type Coupe R 5.0 V8 575 pk
Jaguar F-Type Convertible R-Dynamic 2.0 300 pk

Jaguar I-Pace SE
Jaguar I-Pace S

Jaguar F-Pace 2.0D 180 pk Black Design Edition (R-Sport)
Jaguar F-Pace SVR V8 550 pk

Jaguar E-Pace S 150 pk Man. Black Design Edition
Jaguar E-Pace SE R-Dynamic 200 pk

Jaguar XF Sportbrake 2.0D 180 pk Black Design Edition (Prestige)
Jaguar XF 2.0P 250 pk Chequered Flag Edition (R-Sport)

Jaguar XE SE R-Dynamic 2.0D 180 pk

Jaguar I-TYPE Formula E racewagen

Dream Cars (Paleis 1): Jaguar I-Pace eTROPHY racewagen

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...