Teaser: Volkswagen Caddy (2020)

Teaser: Volkswagen Caddy (2020)Krijgen we volgend jaar een funky Volkswagen Caddy?

Begin 2020 zal Volkswagen een gloednieuwe generatie Caddy lanceren op het Autosalon van Genève en om dat heugelijk feit nu al onder de aandacht te brengen geven ze officiële ontwerpschetsen vrij. Daarbij valt direct de funky vormgeving op met strakke LED dagrijverlichting, hoog gepositioneerde zijspiegels en reusachtige velgen.

Desondanks zal het productiemodel een pak “rustiger” voor de dag komen wat het trouwe publiek (zowel commercieel als consumenten) zal appreciëren. Functionaliteit is nog steeds het toverwoord bij de praktische Caddy.

Dankzij het MQB onderstel (dat we ondermeer in de Golf, Polo, Octavia, A3, … terugvinden) verwachten we wel moderne techniek op vlak van rijhulp, connectiviteit en veiligheid terwijl het motorengamma vermoedelijk elektrohulp krijgt in de vorm van 48V mild hybride techniek. Een zuiver elektrische uitvoering zou eveneens – in een latere fase – op de planning staan.

Teaser: Volkswagen Caddy (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...