Autosalon Brussel 2020: Alfa Romeo line-up

Officieel: Alfa Romeo Stelvio + Giulia update (2020)Alfa Romeo pronkt op het Autosalon van Brussel met de vernieuwde Giulia en Stelvio!

De langverwachte Tonale crossover hopen we op het Autosalon van Genève (maart 2020) te zien, op ons nationaal autofestijn presenteert de Italiaanse autobouwer haar twee vernieuwde topmodellen. Zowel de Giulia berline als Stelvio SUV werden recentelijk opgefrist met extra personalisatiemogelijkheden, rijhulp, connectiviteit, gadgets en een nieuwe interieurindeling.

Op motorisch vlak bespeuren we geen nieuwigheden, het gamma blijft bestaan uit een 2.0-liter benzinemotor (200 pk of 280 pk) en 2.2-liter JTDm dieselmotor (160 pk, 180 pk of 210 pk). De krachtige Quadrifoglio topversies (2.9-liter V6 met 510 luidkeelse pk’s) zijn er ook nog steeds al krijgen deze pas later in 2020 hun vernieuwingskuur.

Naast de Giulia en de Stelvio staat eveneens de meest recente versie van de Giulietta in de kijker in Paleis 7, het model onderging in de loop van 2019 een grondige update aldus Alfa Romeo.

Update 7/01: Tonale Concept!
Goed nieuws wie alvast een glimp wil zien van de toekomst, op de eerste dag (9/01) zal de knappe Alfa Romeo Tonale Concept eveneens present tekenen op het Autosalon!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...