Autosalon Brussel 2020: Ssangyong line-up

Autosalon Brussel 2020: Ssangyong line-upSsangyong werkt naarstig verder aan haar eigen (succes)verhaal en toont de gloednieuwe Korando en opgefriste Tivoli op het Autosalon van Brussel.

In het voorbije en relatief moeilijke jaar namen we afscheid van de XLV en Rodius, in ruil werd de Ssangyong Korando volledig in ’t nieuw gestoken. Daarvoor werd er goed (zowel qua vormgeving als uitrusting) naar de luxueuze Rexton gekeken waar de compacte Korando goed van kan profiteren.

Ssangyong friste tevens de Tivoli op met ondermeer een nieuwe turbobenzinemotor en extra uitrusting. Een opfrisbeurt is nog niet aan de orde voor de Musso pick-up, wel is er vanaf nu een Grand Musso uitvoering die groter (+31 cm) wordt en tegelijk meer laadvolume (1.061 kg laadvermogen + 3.500 kg sleepvermogen) krijgt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...