Video: Ferrari Roma benadrukt Italiaanse schoonheid (2019)

Video: Ferrari Roma benadrukt Italiaanse schoonheid (2019)Niet toevallig is de promovideo voor de Ferrari Roma in Rome geschoten.

Om de schoonheid (en bijhorende emoties) van de gloednieuwe Roma te benadrukken heeft Ferrari een knappe promovideo gemaakt in de Italiaanse hoofdstad. Daarbij wordt de dolce vita niet geschuwd al zijn we vooral blij met de bewegende beelden (én soundtrack) van Ferrari’s nieuwste.

Onder de lange motorkap van de Ferrari Roma ligt er een 3.9-liter V8 ligt en die is in staat om 620 pk / 760 Nm richting de achteras te sturen via een nieuwe 8-traps automaat die overkomt van de SF90. Goed voor een 0-100 sprint in 3,4 seconden, 0-200 kan in 9,3 seconden en ergens boven de 320 km/u bereik je de v-max. Voor het eerst is er zelfrijdende technologie aan boord in de vorm van adaptieve cruise control en rijstrookassistentie, daarnaast kan je optioneel slimme LED Matrix lichtblokken verkrijgen. In de koffer kan er 345 liter bagage.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...