Autosalon Brussel 2020: Volkswagen line-up

Autosalon Brussel 2020: Volkswagen line-upVolkswagen presenteert de nieuwe Golf én zuiver elektrische ID.3 op het Autosalon van Brussel 2020.

Een nieuwe generatie Golf zorgt steeds voor de nodige aandacht van Jan Modaal, sinds jaar en dag is deze Volkswagen dan ook een graag geziene gast in België. Momenteel is er enkel een hatchback met allerhande moderne rijhulp en zuinige motoren maar ook van de achtste generatie Golf krijgen we diverse (spannende) koetswerkvormen/motorisaties. Minstens even spannend is de elektrische ID.3 die zich in hetzelfde segment probeert te nestelen. Afhankelijk van de versie schommelt het rijbereik hier tussen de 330 km, 420 km of 550 km. De 1ST lanceringsversie is de jouwe voor ongeveer 40.000 euro.

De kleurrijke T-Roc crossover gaat intussen al even mee en krijgt op de Heizel het gezelschap van twee funky koetswerkvormen. Enerzijds is de 300 pk sterke en vierwielaangedreven T-Roc R en anderzijds is er een dakloze T-Roc Cabrio die de plaats van de (knotsgekke) Evoque Convertible wil innemen.

Midden 2020 moet de ID.3 leverbaar worden, toch zet Volkswagen de e-Golf nogmaals in de spotlight op het Autosalon. De compacte e-Up! geraakt nu 260 km ver, iets verder geraak je met de GTE plug-in hybride’s van de Golf en Passat. Geen geëlektrificeerde wagens zonder laadpalen waardoor huisleverancier EDI (Electric D’Ieteren Solutions) een prominente plaats krijgt op de stand.

De Transporter is eveneens vernieuwd met extra rijhulp, technologie, connectiviteit en personalisatiemogelijkheden naast een nieuwe vormgeving. Volkswagen toont hier de Multivan, Caravelle en California uitvoeringen van de T6.1! Avonturiers zullen sowieso de Amarok Shadow Edition en/of Touareg Black Style appreciëren.

Last but not least is het 98ste Autosalon van Brussel hét moment om het nieuwe logo van Volkswagen te ontdekken.

Line-up Volkswagen @ Autosalon 2020
Polo Trendline
Polo Comfortline United

T-Cross Life
T-Cross Style

Golf 8 Life 1ST Edition

Golf Comfortline IQ.Drive
Golf Sportsvan Highline
Golf Variant Comfortline

T-Roc Style United
T-Roc Elegance Black Style
T-Roc R
T-Roc Cabrio

Touran Highline
Tiguan Comfortline
Tiguan Highline
Tiguan ALLSPACE Highline

Passat Variant Elegance
Arteon R-Line

Touareg Black Style

e-up! Style
e-Golf
Golf GTE
Passat Variant GTE

ID.3 1ST Edition 58 kWh (420km)

ID. BUGGY Concept
ID Cargo Buzz Concept

T6.1 Multivan
T6.1 Caravelle
T6.1 California

Amarok Shadow Edition

Caddy Family Edition
Caddy Alltrack

T1 Flower Power (oldtimer)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...