Autosalon Brussel 2020: Porsche line-up

Officieel: Porsche Taycan (2019)Porsche trekt de aandacht naar zich toe op het Autosalon van Brussel met de gloednieuwe en zuiver elektrische Taycan!

In Paleis 11 kan je bij Porsche één van dé meest interessante nieuwigheden gaan ontdekken in de vorm van de zuiver elektrische Taycan sportwagen. Dit per direct als Taycan 4S, Taycan Turbo en Taycan Turbo S waarbij die laatste – in ruil voor minimaal 191.724 euro – waanzinnige prestaties kan neerzetten in combinatie met 0 g/km terwijl er voldoende ruimte voorhanden is voor vier personen.

Naast de elektrische nieuwkomer voorziet Porsche voldoende sportiviteit op het Autosalon met de 718 Cayman GT4 (inclusief nieuwe zescilinder) en de nieuwe 911 Carrera. Bij de Dream Cars in Paleis 1 staat de 718 Boxster Spyder.

Bij Porsche is de SUV intussen goed ingeburgerd en dat zien we op de Heizel met een blitse Cayenne Coupé en opgefriste Macan. De Panamera vierde recentelijk zijn tiende verjaardag waardoor er nu een 10 Years Edition special edition beschikbaar is. Dit in de praktische Panamera Sport Turismo koetswerkvorm die pas in 2017 gelanceerd werd.

Line-up Porsche @ Autosalon 2020
Porsche 718 Cayman GT4

Porsche 911 Carrera
Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet

Porsche Cayenne Coupé

Porsche Macan
Porsche Macan S

Porsche Panamera 4 Sport Turismo “10 Years Edition”

Porsche Taycan 4S
Porsche Taycan Turbo
Porsche Taycan Turbo S

Dream Cars (Paleis 1): Porsche 718 Spyder

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...