Teaser: Seat Leon (2020)

Teaser: Seat Leon (2020)Een eerste glimp van de nieuwe Seat Leon.

Op dinsdag 28 januari zal Seat de gloednieuwe Leon presenteren, intussen passeerde de teller één miljoen geproduceerde exemplaren. Zelf spreken ze van dynamische, sportieve en elegante compacte wagen die hier alvast zijn LED lichtblokken (voor + achteraan) en sfeervolle interieur laat zien. Inclusief welcome home verlichting!

Verdere details ontbreken op dit moment maar gezien de innige (MQB) band met de Volkswagen Golf en Skoda Octavia kunnen we daar al even spieken inzake (plug-in hybride) aandrijflijnen, veiligheid, connectiviteit, technologie én gadgets!

Of we op termijn opnieuw een Seat Leon CUPRA mogen verwelkomen is niet duidelijk, misschien is het logischer om deze onder het CUPRA submerk te positioneren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...