Preview: Jaguar F-Type Shooting Brake

Preview: Jaguar F-Type Shooting BrakeIs de wereld klaar voor een Jaguar F-Type Shooting Brake?

De Jaguar F-Type werd recentelijk (grondig) opgefrist met nieuwe motoren (2.0-liter viercilinder en 5.0-liter V8’s), extra rijhulp en moderne connectiviteit, qua koetswerkbouw blijven de coupé en dakloze Cabrio mooi op post. Maar zou er animo zijn voor een meer praktische (en nog knappere) F-Type Shooting Brake?

Omtrent een dergelijke F-Type Shooting Brake is er momenteel niets concreet maar Photoshop virtuoos X-Tomi laat ons hier alvast zien dat het geheel er best goed uitziet en daardoor levensvatbaar is. Hopelijk doet dat de business case ten goede bij Jaguar in Coventry.

Preview: Jaguar F-Type Shooting Brake

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...