Koop een Volvo plug-in hybride en krijg 1 jaar gratis elektriciteit

Koop een Volvo plug-in hybride en krijg 1 jaar gratis elektriciteitAlle nieuwe plug-in hybrides van Volvo worden geleverd met één jaar gratis elektriciteit.

Goed nieuws voor de kersverse/toekomstige eigenaars van een XC40 T5 Twin Engine, XC60/V60/S60 Twin Engine of XC90/V90/S90 Twin Engine plug-in hybride, Volvo neemt namelijk het elektriciteitsverbruik van de wagen een jaar lang voor haar rekening. Daarvoor komen alle bestellingen – via een officiële Volvo verdeler – tussen 16/10/2019 en 15/04/2020 in aanmerking.

Met de hoop om tegen 2040 klimaatneutraal te zijn doet Volvo vele inspanningen om haar wagens zo zuinig mogelijk te zijn. De ontwikkeling van nieuwe dieselmotoren werd geschrapt en élke Volvo is momenteel beschikbaar met een (of meerdere) hybride motoren (benzine+elektriciteit). Met de “één jaar gratis laadstroom” actie wil de Zweedse autoconstructeur dan ook haar zuinige Twin Engine’s onder de aandacht brengen op een slimme en doordachte manier.

Met een update van het Volvo OnCall systeem (mei 2020) start de verbruiksmeting voor één jaar waarbij het bedrag vastgesteld is op 0,25 euro (inclusief btw) per kWh (met een maximum van 3.000 kWh. Het verbruik kan je mooi meevolgen in de app! Midden 2021 zal Volvo dan de verbruikskosten terugstorten. Meer info bij je favoriete Volvo verdeler of op de website!

Lees hier onze rijtest met de Volvo XC90 T8 Twin Engine!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...