Autosalon Brussel 2020: Toyota line-up

Autosalon Brussel 2020: Toyota line-upToyota etaleert zijn zuinige en praktische veelzijdigheid op het Autosalon van Brussel 2020.

Van de 23 aanwezige wagens op de Toyota stand in Paleis 7 zijn er twee voor het eerst aanwezig in België. Enerzijds is er de splinternieuwe ProAce City Verso “family van” die tot zeven personen in vervoering kan brengen (en in 2021 een zuiver elektrische variant krijgt), anderzijds is er de opgefriste C-HR crossover die enkel en alleen met hybridemotoren leverbaar zal zijn. Zo komt de 2.0-liter Hybrid benzinemotor over van het Corolla gamma die een krachtiger en dynamisch alternatief biedt voor de zuinige 1.8-liter Hybrid.

De nieuwe generatie Toyota Yaris zal pas midden 2020 op Belgische bodem voet zetten vandaar dat er op het Autosalon een aantrekkelijke Yaris Connect special edition staat te blinken. Die doet het ondermeer met aluminum velgen, 7” Toyota Touch infotainmentsysteem (mét smartphone-integratie), achteruitrijcamera en het Toyota Safety Sense veiligheidssysteem (Pre-Collision System, Lane Departure Alert, Automatic High Beam en Road Sign Assist).

Met de Camry hebben ze bij Toyota een nieuw vlaggenschip dat zijn plaats opeist in het D/E-segment met een 2.5-liter Hybrid benzinemotor (218 pk en 120 g/km CO2). Al gaat onze aandacht stiekem naar de blitse Supra GR … maar daarvoor moet je richting Paleis 1 en de Dream Cars!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...