Belgische prijs Skoda Superb iV (2019): vanaf 37.595 euro

Belgische prijs Skoda Superb iV (2019): vanaf 37.595 euroDe Skoda Superb iV plug-in hybride is zowel praktisch, functioneel als zuinig, bestellen maar!

Met de recente opfrisbeurt van de Superb in het achterhoofd voegt Skoda nu een zeer interessante plug-in hybride aandrijflijn toe aan het reeds ijzersterke Tsjechische geheel. Een 1.4-liter TSI benzinemotor (156 pk) wordt hier bijgestaan door een slimme elektromotor (116 pk) en krachtige batterij (13 kWh) waardoor er 218 pk én een zuiver elektrische rijbereik van 66 km ter beschikking staat. Dit bij een CO2 uitstoot van minimaal 31 g/km wat de nodige (fiscale) interesse zal opwekken op de Belgische fleetmarkt.

De Superb iV is te verkrijgen als Superb berline (vanaf 37.595 euro) en Superb Combi break (vanaf 38.760 euro, met nog steeds 510 liter bagageruimte) in het Ambition uitrustingsniveau. Hogerop vinden we de gekende Style, luxueuze L&K en sportieve Sportline uitvoering terug.

De Superb iV deelt de nodige techniek met de Volkswagen Passat GTE die enkele duizenden euro’s meer kost, misschien toch eens langs de Skoda verdeler langsgaan voor die nieuwe leasewagen?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...