Autosalon Brussel 2020: Hyundai line-up

Autosalon Brussel 2020: Hyundai line-upHyundai grijpt het Autosalon van Brussel aan om de nieuwe i10 – én blitse i10 N Line – voor te stellen aan het Belgische publiek.

Hyundai pakt naar goede gewoonte groot uit (meer specifiek: 1.500 vierkante meter) op het Autosalon en doet dit om – naast het volledige gamma – de nieuwe i10 voor het voor te stellen aan het Belgische publiek. Vergeet alles maar wat je wist van deze compacte instapper, de nieuweling gaat er op alle vlakken sterk op vooruit.

Zo oogt de Hyundai i10 bijzonder fris en kan je dankzij verregaande personalisatiemogelijkheden een kleurrijke (duotone!) configuratie maken. Binnenin is er de nodige ruimte voorhanden in combinatie met een degelijke afwerking en moderne rijhulp/veiligheidsystemen/connectiviteit. De i10 staat vanaf 13.499 euro in de catalogus met de 1.0-liter MPI (67 pk / 96 Nm), later volgt er een 1.2-liter MPI viercilinder (84 pk / 118 pk)!

Voor wie het wat sportiever mag gooit de Europese/Koreaanse autobouwer er per direct een nieuwe N-Line uitvoering bij. Na de i30 N Line, i30 Fastback N Line en Tucson N Line is er zo een i10 N-Line die zowel blitser (oa met 16” velgen en unieke accenten) als krachtiger (1.0-liter T-GDi met 100 pk / 172 Nm) voor de dag komt.

Daarnaast pronkt Hyundai met haar breed gamma aan alternatieve aandrijflijnen. Want naast de klassieke benzine- en dieselmotor kan je in Paleis 6 ook mild hybride, hybride, plug-in hybride, elektrisch én zelfs waterstoftechnologie ontdekken. In theorie is de waterstofaangedreven Nexo ook het enige échte milieuvriendelijke alternatief voor een emissievrije toekomst, qua laadnetwerk is er hier wel nog wat werk aan de winkel.

De i20 WRC rallywagen van Thierry Neuville is eveneens aanwezig. Onze getalenteerde landgenoot werd dit jaar met copiloot Nicolas Gilsoul wederom vice-kampioen WRC én leverde een significante bijdrage voor de constructeurstitel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...