Autosalon Brussel 2020: Lexus line-up

Autosalon Brussel 2020: Lexus line-upLexus viert 30-jaar Europese aanwezigheid met de nieuwe UX, RX en ES hybrides op het Autosalon van Brussel 2020!

In 2019 vierde Lexus hun 30-jarig bestaan, dit jaar is het precies 30 jaar geleden dat Lexus begon aan zijn Europese carrière met de toenmalige LS400 luxelimousine. Vandaag de dag kan de Japanse luxetak van Toyota maar liefst negen luxueuze modellen aanbieden, allen – op de LC500 Coupé na… – uitgerust met zelfopladende hybridetechniek.

Uiteraard maakt de hippe UX compact crossover zijn opwachting op de Heizel in Paleis 7, optioneel ook te verkrijgen met vierwielaandrijving. Volgend jaar zal de UX nogmaals in de spotlights staan, hetzij als zuiver elektrische UX300e met een rijbereik van 400 km en 54,3 kWh batterij!

De vernieuwde RX SUV krijgt van Lexus extra rijhulp, connectiviteit, veiligheid en gadgets mee terwijl het koetswerk geoptimaliseerd werd aldus de Japanners tot een elegant en dynamisch geheel. Standaard met vijf zitplaatsen maar desgewenst kan je tot zeven personen meenemen in de Lexus RX.

De Lexus ES werd recentelijk toegevoegd aan het gamma en moet de leegte van de GS opvangen. Iets dat hem zeer goed lukt met een strakke vormgeving, ruim interieur, aangenaam rijgedrag en heerlijk efficiënte 300h hybride-aandrijflijn. Daarmee hoef je nooit denken (lees: stressen) omtrent laden terwijl je steeds zuinig én groen onderweg bent!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...