Preview: BMW X2 xDrive25e plug-in hybride (2020)

Preview: BMW X2 xDrive25e plug-in hybride (2020)Volgend jaar komt BMW met een hippe én tegelijk milieuvriendelijke BMW X2 plug-in hybride.

Vandaag de dag kan je bij de BMW dealer een X1, X3, X5, 2 Reeks Active Tourer, 3 Reeks, 5 Reeks en 7 Reeks plug-in hybride aanschaffen met een fiscaal aantrekkelijke (lees: lage) CO2 uitstoot en bijhorende verbruikscijfers, in 2020 volgt er een X2 xDrive25e plug-in hybride. Tezamen met de vernieuwde X2 crossover zal deze voorgesteld worden, technisch gezien deelt deze de nodige details met de X1 xDrive25e plug-in hybride.

Naast enkele eDrive badges zit het enige échte visuele verschil hem in een extra laadklep rechtsvoor, binnenin kan je de actuele energiestroom (en rijbereik) mooi volgen in het infotainmentsysteem en (optioneel) digitaal dashboard. Door de elektromotor op de achteras te plaatsen verkrijg je op een slimme manier vierwielaandrijving, dankzij een 9.7 kWh batterij ligt het zuiver elektrische rijbereik op meer dan 90 km in combinatie met ongeveer 40 g/km CO2 uitstoot.

Lees hier onze rijtest met de BMW X2 xDrive20d M Sport X!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...