Autosalon Brussel 2020: Ford Line-up

Autosalon Brussel 2020: Ford Line-upFord zet haar versnelde overgang naar elektrificatie in de spotlights op het Autosalon van Brussel 2020 terwijl de nieuwe Puma, Kuga en Explorer SUV’s uiteraard ook present tekenen!

De Brussels Motor Show is midden januari voor Ford het uitgelezen moment om diverse nieuwigheden voor te stellen aan het Belgische publiek met de focus op elektrificatie en SUV’s (dé twee trends van het moment). De zuiver elektrische Mustang Mach-E is nog nergens te bespeuren maar wel bespeuren we de nodige hybrides. De nieuwe Explorer (450 pk sterk) en Tourneo Custom (tot 54 km rijbereik) zijn voorzien van een plug-in hybride aandrijflijn, de Puma, Kuga, Fiesta, Focus, Transit en Mondeo zijn dan weer (mild) hybrides.

Onder de Ford Performance noemer kan de Amerikaanse autoconstructeur ook de nodige sportieve modellen aanbieden, in Paleis 4 pronken de Fiesta ST, Focus ST en blitse Mustang GT Fastback. Dé sportieve blikvanger van de Blauwe Ovaal, de magistrale Ford GT, staat niet toevallig tussen zijn soortgenoten bij de Dream Cars in Paleis 1!

Crossovers en SUV’s mogen dan nog (waanzinnig) populair zijn, Ford blijft inzetten op de S-Max en Galaxy als ideaal vervoer voor grote gezinnen met maximaal zeven zitplaatsen. Deze MPV’s werden getrakteerd op extra rijhulp en connectiviteit terwijl de uitrustingsgids nu ook de luxueuze Vignale uitvoering telt. Vooraan prijkt er een nieuwe grille!

Geen Autosalon zonder speciale uitvoeringen, voor de Fiesta, EcoSport en Fiesta lanceert Ford een Connected reeks waarbij de beperkte basisuitrusting (lees: goedkoop en toegankelijk geprijsd) aangevuld wordt met moderne connectiviteit en de FordPass toepassingen.

Net zoals de voorbije jaren presenteert Ford op de Heizel ook het brede gamma aan Tourneo en Transit bedrijfsvoertuigen, avonturiers zullen dan weer wegdromen bij de extreme Ranger Raptor of functionele Transit Nugget kampeerwagen!

Line-up Ford @ Autosalon 2020
Ford Puma ST-Line
Ford Puma Titanium X
Ford Kuga ST-Line
Ford Kuga Titanium X
Ford Explorer ST-Line PHEV
Ford Fiesta ST-Line
Ford Focus ST-Line
Ford Mondeo ST-Line
Ford Tourneo Custom PHEV
Ford Transit 2T Combo

Ford Fiesta ST
Ford Focus ST
Ford Mustang GT Fastback

Ford S-Max Vignale
Ford Fiesta Special Edition Connected
Ford EcoSport Special Edition Connected
Ford Focus Special Edition Connected

Ford Ranger Raptor

Ford Tourneo Courier
Ford Tourneo Connect
Ford Transit Custom Nugget (kampeerwagen)

Dream Cars (Paleis 1): Ford GT

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...