Preview: Ferrari Roma GTS + Roma Shooting Brake (2019)

Preview: Ferrari Roma GTS + Roma Shooting Brake (2019)Zou Ferrari werk maken van extra instapversies op basis van de nieuwe Roma?

De gloednieuwe Roma neemt het stokje over van de Portofino als meest toegankelijke Ferrari, behoorlijk relatief uiteraard met een 670 pk sterke V8 en een vanafprijs van minimaal 200.000 euro. De Ferrari Roma geniet van een unieke vormgeving die sterk afwijkt van de rest van het gamma, zou de Italiaanse autoconstructeur uit Maranello brood zien in extra koetswerkvormen van hun instapper?

X-Tomi helpt ons even vooruit kijken met een Roma GTS (een droptop cabrio zoals de 812 GTS) en een Roma Shooting Brake (een “praktische” vierzits). Met die laatste varen ze uiteraard in het vaarwater van de GTC4Lusso (meer specifiek de V8 versie) maar mocht die langverwachte zescilinder ooit het daglicht zien zou deze extra varianten daarvoor zich perfect aandienen.

Preview: Ferrari Roma GTS + Roma Shooting Brake (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...