Officieel: Opel Insignia facelift (2019)

Officieel: Opel Insignia facelift (2019)Opel frist het Insignia topmodel op met nieuwe LED lichtblokken en extra technologie.

De Opel Insignia is nog steeds te verkrijgen als Grand Sport vijfdeurs of Sports Tourer break maar komt vanaf nu frisser dan ooit voor de dag. Naast de klassieke facelift nieuwkomers (lees: velgen, kleuren, accenten, grille en een snellere/betere infotainment) introduceert de vernieuwde Insignia de veelbelovende IntelliLux LED Pixel Light technologie (met maar liefst 168 LED-elementen, voordien “slechts” 32) waardoor je nog beter/sneller/intelligenter verlicht wordt ’s nachts én overdag!

Opel voorziet nu ook een digitale achteruitrijcamera die in staat is om objecten (binnen de 20 meter) te detecteren en waarschuwen mocht er nakend gevaar dreigen. De Forward Collision Alert rijhulp is slimmer dankzij Emergency Braking en voetgangersherkenning. Qua gadgets verwelkomen we een groter head-up display en draadloze telefoonlader.

Verdere details ontbreken desondanks The Blitz spreekt over gloednieuwe benzine- en dieselmotoren en een lichter geheel. Vermoedelijk volgen deze – samen met interieurbeelden? – naar aanleiding van het Autosalon van Brussel 2020 waar deze blitse Opel zijn debuut zal beleven. Sinds de lancering van de Insignia in 2009 rolden er meer dan één miljoen exemplaren van de band in Russelsheim.

Lees hier onze rijtest met de Opel Insignia Grand Sport!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...