Autosalon Brussel 2020: BMW Line-up

Autosalon Brussel 2020: BMW Line-upOp het Autosalon van Brussel 2020 ontdekken we voor het eerst de BMW 2 Reeks Gran Coupé en M8 Gran Coupé naast het brede gamma met veel plug-in hybride’s en SUV’s!

In Paleis 7 zal BMW haar volledige gamma voorstellen waaronder als Europese première de 2 Reeks Gran Coupé en M8 Gran Coupé. Die eerste richt met de praktische én stijlvolle vierdeurscoupé vormgeving zijn pijlen volmondig op de Mercedes CLA terwijl ook de 306 pk sterke M235i Gran Coupé aanwezig zal zijn op de Heizel.

Om haar toppositie als premiummerk kracht bij te zetten zal de nieuwe 1 Reeks een prominente prijs krijgen op de stand, zoals eerder gezegd legt die de focus op connectiviteit, veiligheid, rijplezier … en voorwielaandrijving. Voor de gemiddelde leaserijder is dat misschien niet zo’n probleem, bij de M135i xDrive is het gemis omtrent die zescilinder, manuele versnellingsbak en achterwielaandrijving wel wat groter. Al kan je dankzij 306 pk / 450 Nm en snelle automaat wél 0-100 doen in minder dan vijf seconden.

Vorig jaar stond de nieuwe 3 Reeks Berline nog in de spotlights, dit jaar krijgt die het gezelschap van diens praktische 3 Reeks Touring breakvariant. Mocht 500 tot 1.500 liter bagageruimte niet voldoen is er ook nog een grotere 5 Reeks Touring die 570 / 1.700 liter bagage slikt. De 8 Reeks Gran Coupé levert op zijn beurt het nodige gebruiksgemak in combinatie met een flamboyante vierdeurs coupé lijn en in het geval van de tentoongestelde M850i ook het nodige vermogen (530 pk om precies te zijn). De Z4 M40i Roadster is dan weer de meest toegankelijke zonneklopper, met meer budget kan je in de BMW M hoek terecht voor een M8 Competition Cabrio. Mooi geflankeerd door een M2 CS (Europese première) en potente X5 M!

Op vlak van SUV’s en plug-in hybrides ben je bij BMW ook aan het juiste adres. De volledig BMW X1 familie tekent present (X1 + X2 + X3 + X4 + X5 + X6 + X7) terwijl je doorheen het gamma de nodige plug-in hybrides kan vinden die dankzij de milieuvriendelijke aandrijflijn zuinigheid en topprestaties weten te combineren. Voor wie de overstap wil maken naar een zuiver elektrische wagen is er de funky i3.

In Paleis 1 kan je jezelf tegoed doen aan spraakmakende sport/luxewagens uit het hoogste segment, BMW plaatst hier de X6 M Competition en M8 Competition Gran Coupé.

Line-up BMW @ Autosalon 2020
BMW 118i
BMW M135i xDrive
BMW 218iA Gran Coupé (Europese première)
BMW M235i xDrive Gran Coupé (Europese première)
BMW 225xe Active Tourer Plug-in Hybride
BMW 316d Berline
BMW 330e Berline Plug-in Hybride
BMW 318dA Touring
BMW 520d Touring
BMW 530e Berline Plug-in Hybride
BMW 745e Berline Plug-in Hybride
BMW M850i xDrive Gran Coupé

BMW Z4 M40i Roadster

BMW X1 sDrive18i
BMW X2 sDrive16dA
BMW X3 xDrive30e Plug-in Hybride
BMW X4 xDrive20i
BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride
BMW X6 M50i
BMW X7 xDrive40i

BMW i3 Advanced

BMW M2 CS (Europese première)
BMW M8 Competition Cabrio
BMW X5 M (Belgische première)

BMW ? (wereldpremière)

Dream Cars (Paleis 1): BMW X6 M Competition (Belgische première)
Dream Cars (Paleis 1): BMW M8 Competition Gran Coupé (Europese première)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...