Poll: Alfa Romeo 4C vs BMW M2 Competition (2019)

Poll: Alfa Romeo 4C vs BMW M2 Competition (2019)Een Italiaanse viercilinder of een Duitse zes-in-lijn?

Sommigen zouden de Alfa Romeo 4C moedigheid toschrijven als hij het wil opnemen tegen de krachtigere/duurdere BMW M2 Competition, cijfermatig moet de Italiaan anderzijds niet zoveel onderdoen. Zo is er 240 pk / 350 Nm voorhanden om de 900 knappe kilogram in beweging te krijgen, de 1.660 kg zware BMW rekent op 410 pk / 550 Nm.

Youtubers Joe Achilles en Stef ABTV zetten de twee op een regenachtige dag (meermaals) tegen elkaar om alsdusdanig tot een gepast oordeel te komen. De allersnelste zijn in een rechte lijn is uiteraard één ding, design, rijplezier en betrokkenheid is in dit unieke segment minstens even belangrijk. Afhankelijk van wanneer je een 4C Coupé bestelbon ging tekenen schommelde de aankoopprijs tussen de 51.000 euro en 60.000 euro, de M2 Competition kost je minimaal 64.950 euro.

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo 4C!
Lees hier onze rijtest met de BMW M2 Competition!

Alfa Romeo 4C vs BMW M2 Competition

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...