Poll: Car of the Year 2020

Poll: Car of the Year 2020Uit 35 kandidaten blijven er nu nog zeven genomineerden over, wie volgt de Jaguar I-Pace op als “Car of the Year 2020”?

Aan autoverkiezingen geen tekort maar de Europese “Car of the Year” (COTY in de volksmond) wordt toch aanzien als dé titel die je graag op het palmares zet. Naast een mooie beker en een blitse sticker op het Autosalon van Genève kan je daardoor de nodige (marketing)aandacht trekken gezien het feit dat een professionele jury van autojournalisten over heel Europa jouw bolide tot eindwinnaar verkozen!

De Car of the Year 2020 begon met 35 kanshebbers, daarvan schieten er met de BMW 1 Reeks, Ford Puma, Peugeot 208, Porsche Taycan, Renault Clio, Tesla Model 3 en Toyota Corolla nu nog maar zeven over. Vorig jaar werd de Jaguar I-Pace uitgeroepen als eindwinnaar (dé eerste EV bovendien) voor de Alpine A110 en Kia Ceed, benieuwd wie begin maart 2020 deze prestigieuze titel mag dragen.

De Belgische stemmen zullen hoe dan ook van Tony Verhelle (Autogids) en Stéphane Lémeret (Auto Trends) komen, toch zijn we benieuwd wie jouw favoriet is!

Car of the Year 2020

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...