Teaser: Mercedes GLA (2019)

Teaser: Mercedes GLA (2019)Na de Mercedes A-Klasse, A-Klasse Berline, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake én GLB nieuwkomer maken we ons nu klaar voor een nieuwe generatie GLA crossover!

Met het enorme succes van de compacte modellen in het achterhoofd heeft Mercedes hier volop op ingezet met enkele nieuwkomers (A-Klasse Berline en GLB), de GLA crossover kon anderzijds nog niet profiteren van de nieuwe motoren, hightech interieur en frisse vormgeving. Dat gaan de premium Duitsers uit Stuttgart nu rechtzetten met de presentatie van de tweede generatie GLA, voor het eerst zal dat met een digitale onthulling zijn op 11 december 2019. De fysieke wereldpremière is zowaar voorbehouden voor het Autosalon van Brussel midden januari!

Verdere details omtrent de nieuwe GLA zijn momenteel nog schaars maar eens goed naar het design, gadgets, rijhulp en connectiviteitstoepassingen kijken van de A, B, CLA en GLB kan ongetwijfeld helpen. Het zal sowieso interessant zijn hoe Das Haus de GLA en GLB zal positioneren gezien ze beiden als “premium crossover” door het leven gaan. De GLB doet het alvast met (optioneel) zeven zitplaatsen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...