Officieel: McLaren Elva speedster (2019)

Officieel: McLaren Elva speedster (2019)De McLaren Elva is een gloednieuwe, exclusieve, performante en dakloze sportwagen.

Na de Senna en Speedtail komt McLaren nu met de Elva ten tonele in het Ultimate Series aanbod. Een dakloze speedster die de nodige brok prestaties wil combineren met een extreem lifestyle cabriogevoel, zodanig extreem dat je de voorruit – net zoals een audiosysteem – op de optielijst staat. Een helm en bril lijken dan ook geen overdreven luxe, iets dat de McLaren SLR Stirling Moss en Ferrari SP1 / SP2 eigenaars zullen beamen!

De McLaren Elva is volledig uit koolstofvezel opgetrokken waarin een 4.0-liter V8 benzinemotor huist, een exemplaar die we al kennen uit de Senna. Hier goed voor 815 pk / 800 Nm en een 0-100 chrono van minder dan 3 seconden. Schakelen gaat via een zevenversnellingsbak met dubbele koppeling.

Slechts 399 exemplaren zal McLaren hiervan bouwen met een vanafprijs van 1,8 miljoen euro al benadrukt de Britse sportwagenbouwer dat het uiteindelijke prijskaartje volledig afhankelijk is van de gewenste McLaren Special Operations (MSO) personalisatie.

Je interesse kenbaar maken kan bij McLaren Brussels al is de kans reëel dat alle exemplaren alreeds vergeven zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...