Teaser: Toyota Yaris GRMN (2020)

Teaser: Toyota Yaris GRMN (2020)Zien we hier de voorbode van een nieuwe Toyota Yaris GRMN?

De vorige generatie Toyota Yaris kreeg op het einde van zijn carrière – relatief onverwacht – een exclusieve high performance Yaris GRMN uitvoering. Die sloeg zodanig goed aan dat we bij de onthulling van de nieuwe Yaris maar één vraag hadden: “komt er opnieuw een hete uitvoering”?

Nu verrast Toyota ons op Twitter met de Yaris GR-4 teaserbeeld, vermoedelijk als homologatiespecial van de Yaris rallywagen. Met de GR (Gazoo Racing, het Toyota raceteam) maken de Japanners mooi de brug met de Supra GR die in dezelfde camouflagekleren meermaals passeerde.

Toyota levert voor dergelijke projecten nooit half werk dus mogen we een 200pk+ sterke viercilinder (mét hybridehulp?) verwachten in combinatie met een aangescherpt weggedrag en dikkere vormgeving. Meer informatie volgt later dit jaar in de vorm van de Yaris GR Concept!

Update 11/12: op 10 januari al Toyota de Yaris GR onthullen!

Teaser: Toyota Yaris GRMN (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...