Preview: Lamborghini Urus Performante (2020)

Preview: Lamborghini Urus ST-X Performante (2020)Een straffere Lamborghini Urus, waarom ook niet!

Dat een legendarisch sportwagenmerk als Lamborghini haar principes overboord gooit en een praktische SUV bouwt is sowieso al noemenswaardig, gezien de financiële ademruimte die ze daarvoor krijgt is de keuze al wat logischer te noemen. Maar nu zou Lamborghini ook brood zien in een Urus Performante met nog méér vermogen, radicalere vormgeving en straffere afstelling. Iets dat ze ook deden met hun Huracan Performante en Aventador SVJ!

Dankzij het Photoshoptalent van X-Tomi krijgen we hier al een klare kijk op wat er ooit zou kunnen staan pronken bij Lamborghini Brussels in Drogenbos, volgens de laatste geruchten zou het relatief snel kunnen gebeuren. De Italianen uit Sant’Agata Bolognese maken namelijk werk van een Urus ST-X racekampioenschap … met een aangepaste Urus. Mooi in analogie met het Huracan Super Trofeo gebeuren.

Een reguliere Lamborghini Urus (4.0-liter V8 met 650 pk / 850 Nm) heb je voor 210.000 euro.

Preview: Lamborghini Urus ST-X Performante (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...