Officieel: Jaguar I-Pace Ring Taxi (2019)

Officieel: Jaguar I-Pace Ring Taxi (2019)Emissieloos rond de Nürburgring knallen, het kan met de Jaguar I-Pace Ring Taxi!

Relatief gemakkelijk kan je op de Duitse Nürburgring een rondje rijden met je eigen auto, iets aantrekkelijker is het waarschijnlijk als je beroep doet op de vele nabijgelegen huurbedrijven met leuk(er) speelgoed. Of je opteert voor een Ring Taxi Experience waarbij je als passagier meegaat met een ervaren piloot en als dusdanig het meeste uit de 20,8 km lange omloop kan halen.

Jaguar biedt eveneens een dergelijke service aan. In het verleden met de XJR en F-Type SVR maar momenteel heeft de Britse sportwagenbouwer een XE SV Project 8 en I-Pace SUV in de aanbieding. Vooral die laatste is bijzonder aangezien het de eerste zuiver elektrische bolide is die als Ring Taxi wordt ingezet. In ruil voor 149 euro kan je met maximaal 3 inzittenden op snelheid rond het fabuleuze circuit in de Duitse Eifel met een 400 pk sterke SUV, wel mag je niet meer dan 120 kg wegen en 2m groot zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...