Preview: Toyota RAV4 Plug-in Hybrid (2019)

Preview: Toyota RAV4 Plug-in Hybrid (2019)Na de RAV4 Hybrid komt Toyota ook met een RAV4 Plug-in Hybrid.

Interessante nieuwigheid voor de aankomende Los Angeles Auto Show (midden november), namelijk een Toyota RAV4 SUV mét plug-in hybride techniek. Die zal het huidige aanbod komen vergezellen dat keuze biedt tussen een 2.0-liter benzine met 175 pk of een 2.5-liter Hybrid (218 pk of 222 pk, respectievelijk voorwielaandrijving of vierwielaandrijving).

Toyota spreekt van “de krachtigste RAV4” zonder verdere details te geven, wel benadrukken ze de pittige acceleratie, wendbare rijgedrag en onberispelijke stijl. Nog een nieuwigheid is de Supersonic Red lakkleur die de verrassende prestatiemogelijkheden in de verf zetten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...