Dit is de nieuwe Volkswagen Golf (2020)

Dit is de nieuwe Volkswagen Golf (2020)Generatie nummer Acht staat klaar!

De huidige Volkswagen Golf is de zevende generatie op een periode van 45 jaar, goed voor maar liefst 35 miljoen verkochte exemplaren! Spreken over een succesmodel is dan ook een understatement van jewelste al hoeven we de gemiddelde Belg daarvan niet meer te overtuigen. Nu de volledig elektrische ID.3 gelanceerd is op het Autosalon van Frankfurt maakt de Duitse autobouwer uit Wolfsburg ons warm voor de wereldpremière van de nieuwe Golf op donderdag 24 oktober 2019.

Designmatig krijgen we een fris geheel dat sterk vertrouwd – lees: meer van hetzelfde – zal aanvoelen, binnenin trekt VW volmondig de kaart van de digitalisering met een digitaal dashboard, een mooi geïntegreerd infotainmentsysteem met touchscreen en moderne gadgets op vlak van connectiviteit, multimedia, veiligheid en gebruiksgemak.

Technische informatie blijft momenteel beperkt tot “efficiënte motoren, verfijnde ophanging, aangescherpte wendbaarheid, …”, meer informatie volgt op 24/10. Nog voor het einde van dit jaar moeten de eerste exemplaren van de gloednieuwe Volkswagen Golf de fabriek verlaten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...