Video: productie Porsche Taycan (2019)

Video: productie Porsche Taycan (2019)Porsche geeft een half uur beeldmateriaal vrij van de Taycan productie.

Speciaal voor de gloednieuwe Taycan – en toekomstige e-modellen – heeft Porsche een extra fabriekshal optrokken in Zuffenhausen waar meer dan 2.000 toegewijde werknemers druk in de weer zijn met de productie. Geen overbodige luxe want met 32.000 bestellingen hebben ze al voldoende werk voor anderhalf jaar, jaarlijks wil Porsche ongeveer 20.000 stuks van de sportieve Taycan bouwen.

Momenteel staat enkel de Taycan Turbo (vanaf 157.844 euro) en Taycan Turbo S (vanaf 191.724 euro) in de catalogus, na verloop van tijd mogen we daar ongetwijfeld minder krachtige/dure uitvoeringen bijrekenen. En voor wie nood heeft aan meer binnenruimte volgt er spoedig een Taycan Sport Turismo!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...