Officieel: Ford Galaxy facelift + S-Max facelift (2019)

Officieel: Ford Galaxy facelift + S-Max facelift (2019)Ford voorziet de grote Galaxy en S-Max gezinswagens van een deugddoende update.

Terwijl er in de wandelgangen (luide) twijfels klinken omtrent de levensvatbaarheid van de Ford Galaxy en S-Max komt de Amerikaanse autobouwer toch met een relatief ingrijpende facelift. Dit om de Europese consument nog meer luxe en comfort te bieden. Op visueel vlak moet het verschil tussen de Trend, Titanium en ST Line uitvoeringen eenvoudig te onderscheiden zijn dankzij de unieke afwerking van de grille. Ford introduceert tevens een luxueuze Vignale uitvoering van de Galaxy met ondermeer lederen bekleding, alu accenten, verwarmd stuurwiel, …), de S-Max had die reeds!

Het motorengamma van de Galaxy en S-Max is volledig opgebouwd rond de moderne 2.0-liter EcoBlue viercilinder diesel met 150 pk, 190 pk of 240 pk (BiTurbo). In basisvorm zijn beiden voorzien van een manuele versnellingsbak met zes verzetten en voorwielaandrijving, voor wie wil is er een 8-traps automaat en/of vierwielaandrijving beschikbaar.

Qua uitrusting kan je bij de vernieuwde Galaxy en vernieuwde S-Max nu terecht inzake comfortzetels (18-voudig instelbaar), 17” of 18” duotone velgen, Local Hazard Information, WiFi hotspot, SYNC3 infotainment, adaptieve cruise control (mét stop & go filemodus) en doorgedreven connectiviteit dankzij de FordPass Connect integratie.

De praktische gezinswagens van de Blauwe Ovaal zijn vanaf heden te bestellen in hun vernieuwde vorm.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...