Preview: Aston Martin Vantage Roadster (2020)

Preview: Aston Martin Vantage Roadster (2020)Aston Martin haalt het dak van de Vantage.

Terwijl Aston Martin druk in de weer is met de nakende – en levensbelangrijke! – onthulling van de DBX SUV hebben ze toch nog tijd gevonden om de Vantage Roadster uitvoering al even buiten te laten. De kleine broer van de DB11 Volante en DBS Superleggera Volante moet tegen de zomer van 2020 in de showrooms staan!

De Aston Martin Vantage Roadster kiest voor een stoffen dakconstructie dat volautomatisch zichzelf wég/tevoorschijn kan toveren. Daardoor moeten er extra verstevigingen aangebracht worden om de stijfheid te garanderen, keerzijde van de dakloze medaille is de (beperkte?) toename van gewicht. Al is de 4.0-liter V8 (afkomstig van AMG) met 510 pk voldoende krachtig om deze knappe Brit in beweging te brengen.

De reguliere Aston Martin Vantage coupé heb je in België vanaf 156.000 euro, de Roadster zal enkele duizenden euro’s meer kosten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...