McLaren Brussels verhuist van Louizalaan naar Ukkel

McLaren Brussels verhuist van Louizalaan naar UkkelVoor die nieuwe McLaren 570S, 720S Spider of toekomstige Speedster ben je vanaf heden welkom in Ukkel.

Tot voor kort had McLaren een Belgische showroom op de Louizalaan wat een van de meest prestigieuze locaties in Brussel is, voor het sportieve automerk uit Woking zijn er misschien betere locaties. En zo verhuist McLaren Brussels richting Club des V in Ukkel. Je fanmail/bestelbonnen mogen vanaf nu geadresseerd worden aan “Kersbeeklaan 280, 1190 Brussel”.

Grootste voordeel is de snelle toegang tot mooie(re) wegen voor een testrit, daarnaast kan je in Club des V ook de nodige herinneringen ophalen aan Michel Vaillant … tijdens het continueren van je toekomstige sportwagen in de knappe mezzanine.

McLaren herbegint haar Brusselse avontuur met een 570GT (Burton Blue), 570S Spider (Fire Black) en 720S Coupé (Memphis Red) in de showroom, na verloop van tijd zullen deze blitse eyecatchers ingewisseld worden voor andere nieuwigheden. De dienst na verkoop van McLaren Brussels blijft in Overijse.

Lees hier onze rijtest met de McLaren 720S Coupé!
Lees hier onze rijtest met de McLaren 570S Spider!

McLaren Brussels verhuist van Louizalaan naar Ukkel

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...