100.000ste Maserati Ghibli is een feit!

100.000ste Maserati Ghibli is een feit!Een mooie mijlpaal voor de mooie Italiaanse middenklasser.

Een échte vuist kon de Maserati Ghibli nog niet maken tegen de gevestigde (Duitse) waarde, toch werden er sinds 2013 al 100.000 exemplaren geproduceerd in Grugliasco (Turijn). Daar maken ze overigens ook de grotere Quattroporte. De grootste afzetmarkten van de Ghibli zijn de Verenigde Staten, China, Italië, Japan én zelfs Duitsland.

De 100.000ste Ghibli was gezegend met een S Q4 specificatie (lees: 3.0-liter V6 benzine met 430 pk en vierwielaandrijving), voorzien van de bijzonder knappe Blu Emozione lakkleur en het GranSport uitrustingsniveau. Een lederen Pieno Fiore interieurafwerking, 20” velgen, adaptieve LED koplampen en rode remklauwen zijn eveneens aanwezig en binnenkort in de buurt van Rome te ontdekken, daar heeft een gelukkige eigenaar dit feestvarken namelijk (toevallig) gekocht!

In België heb je al een Maserati Ghibli vanaf 71.700 euro.

Lees hier onze rijtest met de Maserati Ghibli V6 350 pk (2019)!
Lees hier onze rijtest met de Maserati Ghibli Diesel 275 pk (2017)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...