Preview: Porsche Taycan Sport Turismo (2020)

Preview: Porsche Taycan Sport Turismo (2020)Volgend jaar krijgen we een praktische Porsche Taycan variant!

Na de officiële presentatie op het Autosalon van Frankfurt staat de Taycan mooi te blinken in de (digitale) Porsche catalogus, tegen de lente van 2020 moeten de eerste exemplaren afgeleverd worden. De Duitse sportwagenbouwer focust zich eerst op de krachtige Turbo en Turbo S uitvoeringen, na verloop van tijd zullen er meer toegankelijke – en goedkopere – exemplaren volgen. Wat er ook volgt is een Taycan Sport Turismo met praktische koetswerkvorm!

De conceptuele Mission E Cross Turismo voorbode had wat weg van een crossover/SUV, voor het Taycan Sport Turismo productiemodel zou Porsche dezelfde bodemvrijheid aanhouden. Kwestie om de zuiver elektrische Macan in de toekomst (2021?) nog wat ademruimte te gunnen.

De toekomstige Porsche Taycan Sport Turismo krijgt alle gadgets, rijhulpmiddelen, connectiviteit en een soortgelijk motorgamma (lees: diverse kWh versies) mee van de reguliere Taycan maar met de grotere koffer en hoofd/beenruimte moet hij alvast beter scoren qua praktisch gebruiksgemak. Sowieso een must have om het elektrische Porsche verhaal extra kracht bij te zetten!

Dankzij bijzonder waarheidsgetrouwe impressies van X-Tomi en Taycanforum krijgen we al een mooi beeld van wat we midden 2020 mogen verwachten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...