Officieel: Hyundai i10 N-Line (2019)

Officieel: Hyundai i10 N-Line (2019)De kersverse Hyundai i10 trekt z’n trainingspak aan!

Voor die hete i10 N is het nog wat te vroeg maar op het Autosalon van Frankfurt toont Hyundai alvast de i10 N-Line broederlijk naast de reguliere i10 die volledig in het nieuw werd gestoken. De sportief ogende i10 N-Line doet het met een aangepast grille (check die agressieve LED dagrijverlichting!), bodembeschermplaat, diffusor, exclusieve 16” lichtmetalen velgen en rode accenten rondom. Ook binnenin koos Hyundai voor hetzelfde accentkleur naast de nodige N logo’s.

Onderhuidse aanpassingen zijn er niet te bespeuren, wel levert Hyundai de i10 N-Line met de levendige 1.0-liter T-GDi driecilinder met 100 pk / 172 Nm en manuele versnellingsbak. Dit waar de “gewone” i10 enkel met de 1.2-liter MPi viercilinder komt.

Tegen de zomer van 2020 zal Hyundai de i10 N-Line introduceren en daarmee mag de kleine stadswagen in het select clubje van Hyundai N-Line’s dat bestaat uit de i30, i30 Fastback en Tucson.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...