Officieel: Skoda Scala Monte Carlo (2019)

Officieel: Skoda Scala Monte Carlo (2019)Een extra portie dynamic lifestyle karakter voor de nieuwe Skoda Scala in de vorm van het Monte Carlo uitrustingsniveau.

Je weet het misschien of niet maar Skoda kan terugvallen op een bijzonder succesvolle periode in de rallywereld. Als eerbetoon aan dat succesvol verleden – en meer specifiek de rally van Monte Carlo in de heuvels rond Monaco – komt de Tsjechische autobouwer nu met de Scala Monte Carlo uitvoering naar het Autosalon van Frankfurt.

Net zoals bij de Kamiq Monte Carlo zijn de wijzigingen louter van optische aard en te verkrijgen in combinatie met alle beschikbare motoren: 1.0-liter TSI driecilinder benzine (95 pk / 175 Nm of 115 pk / 200 Nm), 1.5-liter TSI viercilinder benzine mét cilinderuitschakeling (150 pk / 250 Nm), 1.6-liter TDI viercilinder diesel (115 pk / 250 Nm) en een 90 pk sterke 1.0-liter G-TEC aardgas (CNG).

De Skoda Scala Monte Carlo positioneert zich bovenaan het gamma met ondermeer een zwarte grille, full LED koplampen, verdonkerde ramen, panoramisch zonnedak en zwarte 17” lichtmetalen velgen (al zijn er ook 18” velgen beschikbaar). Ook binnenin trekt Skoda de sportieve sfeer door met een aangepast dashboard, middenconsole, stuurwiel en versnellingspook naast aangepast sportstoelen mét Monte Carlo inscriptie.

Momenteel kan je de Skoda Scala enkel bestellen in het Active (vanaf 19.235 euro), Ambition (vanaf 21.845 euro) en Style (vanaf 25.450 euro) uitrustingsniveau, nog voor het einde van 2019 zal daar de Monte Carlo trim bijkomen aan een nog ongedefinieerde prijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...