Video: 1.326 Ford Mustang’s breken wereldrecord in Lommel (2019)

Video: 1.326 Ford Mustang’s breken wereldrecord in Lommel (2019)Een succesvolle recordpoging Ford Mustang’s verzamelen!

Ter ere van de 55ste verjaardag van de Ford Mustang wouden ze in Lommel – en meer specifiek op de Ford Proving Ground testfaciliteit – het wereldrecord “Ford Mustang parade” breken dat op naam van Mexico staat/stond met 960 stuks. Voor de recordpoging hadden er zich maar liefst 1.700 exemplaren ingeschreven maar het typisch Belgische zomerweer leek even roet in het eten te gooien. Uiteindelijk verzamelden er toch 1.326 Mustangs – in alle geuren en kleuren – waardoor het record vanaf heden op “onze” naam staat!

Lees hier onze rijtest met de Ford Mustang 5.0 V8!
Lees hier onze rijtest met de Ford Mustang 2.3 EcoBoost!


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...