Trailer: Bad Boys for life (2020)

Trailer: Bad Boys for life (2020)Marcus Burnett en Mike Lowrey kiezen opnieuw voor Porsche in de aankomende Bad Boys film!

Na Bad Boys (1995) en Bad Boys II (2003) volgt er begin 2020 een derde luik in de actiefilmreeks, voor de gelegenheid geregisseerd door onze landgenoten Adil El Arbi en Bilall Fallah! De discuseis omtrent de sterke verhaallijn, spontane conversaties en waarheidsgetrouw stuntwerk gaan we logischerwijs uit de weg, wél zijn we blij met een prominente rol voor de nieuwe Porsche 911 Carrera 4S in de knappe Gentian Blue koetswerkkleur.

Misschien een downgrade ten opzichte van de Ferrari 550/575M Maranello uit Bad Boys 2, wel de perfecte wagen om stijlvol de drugsmisdaad rondom Florida te bestrijden. De échte Bad Boys connaisseur weet dat Marcus Burnett (Will Smith) en Mike Lowrey (Martin Lawrence) in de eerste film beroep deden op een 911 Turbo 3.6 (964).

Update 11/11: een nieuwe trailer mét opnieuw de nodige aandacht voor de Porsche 992!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...