Teaser: Mercedes EQ Concept (2019)

Teaser: Mercedes EQ Concept (2019)Mercedes komt met een nieuw EQ Concept naar het Autosalon van Frankfurt.

In navolging van de EQC en EQV krijgen we een conceptuele voorbode van Mercedes-EQ’s derde telg te zien op het Autosalon van Frankfurt midden mei. Veel details geeft de premium autoconstructeur uit Stuttgart nog niet mee, wel kunnen we uit bijkomende interieurbeelden opmaken dat het een luxueuze (luxe?)limousine gaat. Een zuiver elektrische S-Klasse om eindelijk weerwerk te bieden aan de Tesla Model S?

Tegen 2022 wil Mercedes een ruim EQ (het zuiver elektrische submerk) gamma aanbieden, na de EQC SUV en EQV luxebusje verwachten we naast de (eventuele?) EQS luxelimo ook nog een compacte EQA of EQB afgeleide.

Meer nieuws in de komende dagen, maanden en jaren!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...