Officieel: BMW M4 Edition M Heritage (2019)

Officieel: BMW M4 Edition M Heritage (2019)Een kleurrijk afscheid voor de BMW M4 Coupé!

Met de nakende onthulling van de BMW M3 Berline is een nieuwe 4 Reeks Coupé niet veraf meer, om de uitgaande M4 Coupé een gepast afscheid te gunnen komt de Duitse premiumconstructeur uit München met een Edition M Heritage special edition.

Slechts 750 exemplaren zullen hiervan gebouwd worden (lees: de laatste reeks M4’s!), allen voorzien van de typische BMW Motorsport-kleuren: Laguna Seca Blue (lichtblauw), Velvet Blue (donkerblauw) en Imola Red (rood). Exclusief voorziet BMW hier het lichtgewicht koolstofvezel dak met een kleurrijk bandje, rondom vinden we 20” lichtmetalen velgen.

Technisch is de BMW M4 Edition M Heritage een M4 met Competition Package wat impliceert dat de 3.0-liter zescilinder goed is voor 450 pk / 550 Nm, een snedig weggedrag en een karaktervolle soundtrack. Bestellingen worden opgenomen van november, de feestelijke onthulling is voorziet tijdens het DTM Nürburgring weekend (13-15 september 2019).

Hoeveel BMW vraagt voor de M4 Edition M Heritage is (nog) niet duidelijk, een reguliere M4 Competition kost minimaal 96.745 euro.

Lees hier onze rijtest met de BMW M4 Competition!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...