Officieel: Volvo Slow Down Cake (2019)

Officieel: Volvo Slow Down Cake (2019)Met een (lekkere?) taart vraagt Volvo aandacht voor verkeersveiligheid rondom scholen.

Als pionier op vlak van veiligheid wil Volvo (extra!) aandacht vragen voor de zwakke weggebruikers in de buurt van scholen vandaag, mooi gekoppeld aan de start van het nieuwe schooljaar. Statistieken leren ons een significante toename van ongevallen in september, bij dodelijke ongevallen in zone 30’s ligt overdreven snelheid in maar liefst 30% van de gevallen aan de basis! De Zweedse autoconstructeur ziet het als haar plicht om hiervoor (opnieuw) te sensibiliseren, zelf proberen ze tegen 2020 hun wagens zodanig veilig te maken dat er geen ernstige gewonden of doden meer vallen.

Met een Slow Down Cake willen Volvo – in samenwerking met Jeroen Meus en patissier Zuut – op een ludieke manier vragen aan alle automobilisten om ook de rest van het schooljaar te rijden alsof ze een taart aan boord hebben. De ouders/schoolgaande jeugd van de Vrije Basisschool Mater Dei in Wemmel hadden geluk, deze kregen 100 van deze lekkere creaties mee.

Verdere productieplannen voor de Volvo Slow Down Cake zijn er momenteel niet.

Officieel: Volvo Slow Down Cake (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...