Video: CarWOW test de nieuwe Mercedes CLA Coupe (2019)

Video: CarWOW test de nieuwe Mercedes CLA Coupe (2019)Ook de tweede generatie Mercedes CLA Coupé gaat stijlvol door het leven.

Met de A-Klasse hatchback, B-Klasse MPV en GLA crossover heeft Mercedes prima mogelijkheden voor wie op zoek is naar een compacte premium middenklasser. Met de CLA hebben ze daar sinds enkele jaren een stijlvol alternatief in het gamma. Desondanks de mindere hoofdruimte en kleinere kofferruimte schopte de CLA het tot een succesverhaal waardoor ook de rest van het gamma zich hoger/duurder mocht positioneren, van de tweede generatie CLA verwachten ze in Stuttgart hetzelfde verhaal.

De nieuwe Mercedes CLA is – net zoals de technisch gerelateerde A-Klasse – gezegend met een strakke vormgeving, hoogwaardige interieurafwerking en een bijzonder blits MBUX infotainmentsysteem. Om het verschil met de A-Klasse Berline voldoende duidelijk te maken komt de CLA iets sportiever voor de dag, toch moet de strakke vierdeurs lifestylecoupé voldoende comfortabel voor de dag komen.

Bij je favoriete Mercedes verdeelpunt kan je de nieuwe CLA Coupé reeds bestellen in ruil voor minimal 30.613 euro, voor de praktische CLA Shooting Brake uitvoering wordt dat 32.065 euro! En wie nog even geduld heeft kan gaan voor de sportieve 35 AMG en 45 AMG modellen. In afwachting van een eigen rijtest kijken we nog even naar de videoreportage door Mat Watson van CarWOW.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...