Teaser: Mercedes GLE Coupe (2019)

Teaser: Mercedes GLE Coupe (2019)De onthulling van de blitse Mercedes GLE Coupé is nabij!

Over enkele weken zien we de nieuwe Mercedes GLE Coupé in levende lijve op het Autosalon van Frankfurt (midden september), de digitale onthulling staat blijkbaar gepland voor woensdag 28 augustus. Geheel volgens de logica neemt deze de technische basis over van de nieuwe GLE SUV, op visueel vlak zal deze iets meer uitgesproken voor de dag komen met een aflopende daklijn.

Daarmee wordt het praktisch gebruiksgemak van de Duitse SUV gefnuikt maar dat blijkt het succes niet te deren, het succes van de Mercedes GLE en BMW X6 trendsetters zorgde zelfs voor de Audi Q8 en Porsche Cayenne Coupé business case.

Een gedetailleerde animatie van het achterlicht van de aankomende GLE Coupé staat hier op Facebook. Nog even geduld voor méér beeldmateriaal en alle details/lovende woorden.

De reguliere Mercedes GLE SUV:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...